Eko razgradive olovke od miskantusa sa pirografskim otiskom

  Eko olovke od miskantusa (trske) su 100% naš orginalni proizvod, kako na domaćem tako i na svetskom tržištu. Osim uloška koji je standardan, sve ostalo je od prirodnih materijala koji ne zagađuju okolinu i razgradivi su. Logo na olovkama se radi pirografskim laserom tako da nema štamparskih boja, a otisak je trajan i nemoguće ga je obrisati pre prirodne razgradnje. Svaka olovka je izrađena ručno i ni jedna nije ista. Naša Eko olovka 9 puta manje zagađuje životnu sredinu od prosečne klasične hemujske olovke.

  Pirografski otisak na Eko reklamnoj olovci

BIOPROSTIRKA ZA KUĆNE LJUBIMCE

  NAŠ NOVI PROIZVOD JE KREIRAN NA OSNOVU JEDNE OD MNOGIH OSOBINA MISKANTUSA , A TO JE EKSTREMNO UPOJNA MOĆ KOJU POSEDUJE . NAŠA BIO PROSTIRKA ĆE USKORO BITI DOSTUPNA U SPECIJALIZOVANIM RADNjAMA I PET ŠOPOVIMA . ZAINTERESOVANI SE MOGU JAVITI RADI DISTRIBUCIJE I PRODAJE NOVOG I JEDINSTVENOG PROIZVODA NA NAŠEM TRŽIŠTU , EKSTREMNO UPIJAJUĆE BIO PROSTIRKE OD MISKANTUSA .

 - Miskantus je prirodna , ničim tretiran usev.


 - Miskantus je 100% biorazgradiv i netoksičan. 


 - Miskantus  se odgaja i prerađuje u Srbiji.


 - Bioprostirka od miskantusa ima ekstremno upijajuću moć, tri puta veću od drvne piljevine  i žitne slame.


 - Bioprostirka od miskantusa najefikasnije neutrališe neprijatne mirise. 


 - Buiprostirka od miskantusa je PH neutralna bez ikakvih dodataka i aroma.


 - Bioprostirka od miskantusa je otprašena bez rizika po disajni sistem ljudi i životinja.

НАШ НОВИ ПРОИЗВОД ЈЕ КРЕИРАН НА ОСНОВУ ЈЕДНЕ ОД МНОГИХ ОСОБИНА МИСКАНТУСА ,  А ТО ЈЕ ЕКСТРЕМНО УПОЈНА МОЋ КОЈУ ПОСЕДУЈЕ .  НАША БИО ПРОСТИРКА ЋЕ УСКОРО БИТИ ДОСТУПНА У СПЕЦИЈАЛИЗОВАНИМ РАДЊАМА И ПЕТ ШОПОВИМА .  ЗАИНТЕРЕСОВАНИ СЕ МОГУ ЈАВИТИ РАДИ ДИСТРИБУЦИЈЕ И ПРОДАЈЕ НОВОГ И ЈЕДИНСТВЕНОГ ПРОИЗВОДА НА НАШЕМ ТРЖИШТУ , ЕКСТРЕМНО УПИЈАЈУЋЕ БИО ПРОСТИРКЕ ОД МИСКАНТУСА .